Η Εταιρεία Samos Home

Το SAMOS HOME είναι η εξέλιξη του τεχνικού γραφείου που δραστηριοποιείται στη Σάμο και για πάνω από τριάντα χρόνια προσφέρει της υπηρεσίες του στο χώρο της αρχιτεκτονικής μελέτης και της κατασκευής. Στελεχωμένο από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία το γραφείο αναλαμβάνει όλα τα τμήματα της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Έχοντας ως στόχο τη καλύτερη δυνατή παροχή τεχνικών υπηρεσιών, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό, τη συνέπεια, ως προς το χρονοδιάγραμμα εργασιών, τη χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και τη σωστή εφαρμογή τους. Σε κάθε έργο, μελετάμε και επιδιώκουμε την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών, προωθούμε την εργονομία των χώρων συνδυάζοντας και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα το Samos Home αναλαμβάνει:

  • Μελέτες νέων οικοδομών - αποπερατώσεις οικοδομών
  • Ανακατασκευές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων
  • Διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων
  • Τεχνικές λύσεις και εφαρμογές
  • Συντηρήσεις

Το SAMOS HOME από το 2010 δραστηριοποιείται και στον κτηματομεσιτικό τομέα. Η απόφαση μας να ασχοληθούμε με το ελληνικό ακίνητο, ήταν αποτέλεσμα της μεγάλης ζήτησης ακινήτων στην Ελλάδα από ξένους επενδυτές.

Κύριος στόχος μας είναι η προώθηση των ακινήτων σε άτομα που ενδιαφέρονται να επενδύσουν τα χρήματα τους στην ελληνική αγορά. Για τον λόγο αυτό το τεχνικό, κατασκευαστικό και κτηματομεσιτικό γραφείο Samos Home υποστηρίζει, διαχειρίζεται και προωθεί με επαγγελματισμό το συμφέρον του κάθε ιδιοκτήτη. 

Το γραφείο στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και σε αποκλειστική συνεργασία με έγκριτους δικηγόρους, συμβολαιογράφους και εκτιμητές ακινήτων εγγυάται την νομιμότητα, την τεχνική κάλυψη, την φορολογική υποστήριξη συμβάλλοντας στην υλοποίηση κάθε ανάγκης των πελατών της, προσφέροντας ταυτόχρονα ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την αγορά ή και πώληση του ακινήτου σας. 

Το Samos Home προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υψηλών υπηρεσιών στους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας που επιθυμούν να διαθέσουν τα ακίνητά τους προς πώληση τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού με συνέπεια, ταχύτητα, ποιοτική δουλειά και χαμηλό κόστος.

Υπηρεσίες μεσιτικού τμήματος του Samos Home

  • Διαχείριση του ακινήτου σας
  • Εκτιμήσεις
  • Συμβολαιογραφικές υπηρεσίες
  • Νομικές και οικονομοτεχνικές συμβουλές.  
SamosHome - Real Estate in Samos Greece

Διεύθυνση
ΣΑΜΙΑΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΙΚΕ - SAMOS HOME
Νικολάου Βλιάμου 33
τ.κ. 83200, Καρλόβασι Σάμος

Τηλέφωνο
22730 30985

Κινητά
6943 677868
6946 286866
6975 946434

info{ta}samoshome{tod}gr
www.samoshome.gr